Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hipocampos Spanje

Hipocampos Spanje

Spanje - Costa Blanca - Calpe

Travis header

Hipocampos Spanje Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hipocampos - Spanje

Wil jij op vakantie naar de Spaanse zon en niet te veel betalen? Boek dan je vakantie bij de appartementen van Hipocampos! Iedere ochtend wakker worden en genieten van een prachtig uitzicht, oftewel: het ultieme vakantiegevoel. Trek je leukste outfits uit de kast, slenter over de boulevard en geniet van de verkoeling in het zwembad. De ruime appartementen bieden alles wat je nodig hebt en de ideale ligging maakt je verblijf bij Hipocampos helemaal compleet.

Relaxen onder de Spaanse zon

Met die warme Spaanse zon wil je natuurlijk af en toe even afkoelen. Gelukkig heeft Hipocampos een heerlijk zwembad voor de nodige verkoeling! Op het zonneterras geniet je van de zon, terwijl je ondertussen je favoriete boek uitleest en toekijkt hoe de kids zich vermaken in het kinderbad. Tegen betaling speel je een fanatiek potje tennis op de tennisbaan of speel je een potje minigolf. 

Dagje strand & ontdek het centrum van Calpe!

Vanuit het hotel loop je zo het heerlijke strand op. Rol je handdoek uit, zet je zonnebril op en vergeet de zonnebrand niet, want de Spaanse zon brandt goed! Met het zachte zand, de heldere zee en de wuivende palmbomen om je heen staat je relaxmodus op 100 procent. Leuke winkeltjes en sfeervolle restaurants vind je in de directe omgeving van Hipocampos. Cultuur snuiven doe je in het centrum van Calpe 3 kilometer verderop. Leer verschillende watersporten, ga fietsen en verken de oude binnenstad! In het centrum zijn verder genoeg activiteiten te doen en indrukwekkende bezienswaardigheden te bekijken.

Home > Hotels en appartementen > Hipocampos Spanje