Hotel Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas Rhodos

Travis header

Vergelijk de prijzen van Hotel Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas Rhodos en bespaar:

Hotel Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas

Op het mooie Griekse eiland Rhodos vind je het 5-sterrenhotel Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas. Met een mooie natuur en in de directe omgeving veel te zien en te doen, zul jij je tijdens jouw zonvakantie niet vervelen. Met wie ga jij naar dit paradijsje?

Witte stadje

Op het Griekse eiland Rhodos, mag je het witte stadje Lindos niet vergeten een bezoekje te brengen. Het stadje staat bekend om haar witte huisjes met smalle straatjes. Echte avonturiers kunnen de berg beklimmen in Lindos om te genieten van een fantastisch uitzicht en een bezoekje aan de Akropolis. 

Zon, zee en strand

Nog geen 400 meter vanaf Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas vind je het strand met een lange baai. Hier kun je de hele dag genieten op een van de ligbedden met parasol. Vanaf het strand en het hotel loop je gemakkelijk naar het stadje Kalathos. Hier zijn verschillende winkels en gezellige restaurantjes te vinden. Zo kun jij even genieten van de Griekse zon met een biertje of cocktail in je hand!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel