Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Bella Vista Lesbos

Hotel Bella Vista Lesbos

Griekenland - Lesbos - Molivos

Travis header

Hotel Bella Vista Lesbos voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hotel Bella Vista - Lesbos

Dit mooie hotel staat op het Griekse eiland Lesbos. Je geniet hier volop van de groene natuur, de mooie uitzichten en het heerlijke zwembad. Het eiland verken je gemakkelijk met een huurauto of je maakt gebruik van het pendelbusje richting het dorpje Molivos. 

Uitzicht op Turkije

Vanuit het hotel heb je een perfect uitzicht over de Egeïsche zee. In de verte zie je zelfs Turkije liggen, gek hè? Vanuit Griekenland lijkt het ineens heel dichtbij! In de riante tuin van het hotel vind je het zwembad waar jong en oud zich volop kunnen vermaken. Alle ligbedjes met parasols zijn vrij te gebruiken voor hotelgasten. In diezelfde tuin zie je de kruiden voorbijkomen die dagelijks ook door je eten zitten verwerkt. Super leuk voor de kleine vakantiegangers om eens een kijkje te nemen met welke planten nu eigenlijk als ingrediënten worden gebruikt door de chef. 

Verblijf

Je verblijft op basis van logies en ontbijt, halfpension of all-inclusive. Dit houdt in dat er elke ochtend een lekker ontbijtje voor je klaarstaat. Tussendoor haal je gemakkelijk je favoriete snacks bij de bar. Verfrissende drankjes en cocktails kun je bij de barman halen. 's Avonds sluit je net als de Grieken het diner af met een glaasje Ouzo of Raki en dan heb je de Griekse sfeer op traditionele manier geproefd! 

Home > Hotels en appartementen > Hotel Bella Vista Lesbos