Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Aparthotel Calema

Aparthotel Calema

Portugal - Algarve - Monte Gordo

Travis header

Aparthotel Calema voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Aparthotel Calema - Portugal

Dit appartementencomplex kun je vinden in het bruisende Portugal en biedt je genoeg faciliteiten om je tijdens je vakantie te kunnen vermaken. Calema beschikt over een buiten- en binnenbad. Je kunt vrijblijvend gebruik maken van de ligbedjes en parasols bij deze zwembaden. Dat wordt heerlijk vertoeven onder de Portugese zon.

Centrale ligging

Aparthotel Calema is een plek waar veel Nederlanders jaarlijks naar terugkeren. Dit omdat de ligging van het aparthotel zo ideaal is, want met een kleine wandeling sta je zo op het bekende strand van Praia de Monte Gordo. Dit strand heeft het warmste zeewater van Portugal en beschikt over een variatie van voorzieningen, waaronder een speelruimte en een brede keuze aan terrasjes. Zo kun je dus met het hele gezin een gezellige stranddag houden en tegelijkertijd genieten van de Portugese zon. 

Faciliteiten

Heb je even geen zin om zelf te koken of moeite te doen om te zoeken naar een restaurant in de buurt? Aparthotel Calema beschikt over een restaurant waar je terecht kunt voor een groot aanbod van maaltijden en verschillende soorten drankjes. Geniet hier van Portugese lekkernijen en vergeet zeker het toetje niet, want Portugezen staan al eeuwen bekend om het maken van de lekkerste zoetigheden. Dat belooft in ieder geval veel goeds!

Home > Hotels en appartementen > Aparthotel Calema