Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Croatia Cavtat

Hotel Croatia Cavtat

Kroatië - Zuid-Dalmatië - Cavtat

Travis header

Hotel Croatia Cavtat voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hotel Croatia Cavtat - Zuid-Dalmatië

Het eerste wat gelijk opvalt aan dit hotel, is de fantastische en unieke ligging. Het hotel ligt namelijk bovenop een rots op een schiereiland. Hierdoor heb je vanuit alle hoeken van het hotel een geweldig uitzicht over Kroatië!

Uitkijken over zee of over de haven?

Vanaf de ene kant van het Hotel Croatia Cavtat kijk je uit over de Adriatische Zee, terwijl de andere kant een schitterend uitzicht biedt over de nabijgelegen haven van Cavtat. Dit luxe 5-sterrenhotel heeft alles waar een fijne vakantie om vraagt. Zo zijn er maar liefst 3 à-la-carterestaurants en een buffetrestaurant om uit te kiezen. Verspreid over het hotel zijn er meerdere bars waar je een koel drankje kunt halen. Bovendien is er een mooi buitenzwembad én een verwarmd binnenbad voor de wat minder warme dagen. Voor de kinderen is er een leuke en actieve kidsclub. Terwijl de kinderen bezig zijn, kunnen papa en mama even heerlijk ontspannen in de wellness van het hotel. Kortom; een luxe resort voor jong en oud!

Een veelzijdig dorp

Hotel Croatia Cavtat ligt in een van de oudste dorpen van Kroatië; Cavtat. Tegenwoordig behoort het tot een van de meest luxe dorpen van het land. De grote jachten liggen je al op te wachten in de haven en overal kun je genieten van heerlijk eten en drinken. Het dorp ligt op 20 kilometer afstand van de grote stad Dubrovnik. Daar kun je de drukte opzoeken, terwijl het in Cavtat rustig en gemoedelijk is. Het gebied op het schiereiland is rotsachtig en hierdoor perfect voor mooie natuurwandelingen.  

Home > Hotels en appartementen > Hotel Croatia Cavtat