Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Mercury Spanje

Hotel Mercury Spanje

Spanje - Costa del Maresme - Santa Susanna

Travis header

Hotel Mercury Spanje Costa del Maresme voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hotel Mercury - Spanje

Op zoek naar een hotel in het zonnige Costa Brava? Hotel Mercury ligt op een kleine afstand van alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie. Aan jong en oud wordt gedacht en er zijn veel faciliteiten om je tijdens de vakantie niet te vervelen!

Santa Susanna

Je bent in een kleine 150 meter direct bij het strand van Santa Susanna. Hier geniet je optimaal van een dagje zon en het zand tussen je tenen. De ligbedjes en parasols huur je voor een dagje en je duikt zo de zee in. Tussendoor haal je een verkoelend drankje bij een van de barretjes op de boulevard of ga je lekker tapas eten in een van de typisch Spaanse restaurantjes. Je Siësta doe je daarna lekker op het strand en zo ga ook jij weer fris de avonduren in. 

Mercury

Het hotel beschikt over een groot zwembad met apart kindergedeelte. Jongere vakantiegangers hoeven zich niet te vervelen, zij kunnen naar de kinderruimte om de mooiste tekeningen te maken als ze het zwembad even zat zijn. Voor jong en oud is er een animatieteam die jullie lekker laat rondspetteren in het water tijdens de aquagym. Voor de echte sportievelingen is er een fitnessruimte aanwezig. Hotel Mercury is perfect voor gezinnen en je kiest zelf welke faciliteiten je boekt bij je reis. Zo kun je zelf kiezen welke maaltijden inbegrepen zijn én je hebt ook de optie all-inclusive te boeken. 

Home > Hotels en appartementen > Hotel Mercury Spanje