Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Narges

Hotel Narges

Griekenland - Paros - Aliki

Travis header

Hotel Narges voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Hotel Narges - Paros

Een echt vakantiegevoel vind je bij Hotel Narges op het mooie Griekse eiland Paros. Je ligt op een van deze heerlijke strandbedjes aan het blauwe zwembad terwijl je een ijskoude cocktail drinkt. Bruin lekker bij aan het zwembad of aan het strand wat slechts 50 meter verwijderd is van Aliki. Het hotel is gebouwd in een typische Cycladische stijl die zorgt voor een authentieke Griekse sfeer. 

Ligging aan het strand

Hotel Narges ligt in het pittoreske dorpje Aliki in het zuidwesten van het leuke eiland Paros. Dit ligt eigenlijk direct aan het strand. Aliki heeft een aantal gezellige tavernes, restaurants en cafés waarvandaan je uitkijkt over het helderblauwe water van de Egeïsche Zee. Ook kun je struinen door de typisch Griekse straatjes met kleine winkeltjes en boetiekjes. Hierna wandel je weer terug naar jouw kamer in het hotel en neem je een duik in het verfrissende zwembad. 

Wat is er te doen op Paros?

Bij aankomst zul je als eerst de hoofdstad Parikia tegenkomen. Deze gezellige stad heeft veel typische straatjes en is gebouwd in een Cycladische stijl. In de haven dobberen tientallen kleine vissersbootjes in het helderblauwe water van de Egeïsche Zee. Het oude centrum van de stad ligt op het hoogste punt van Parikia. Je vind hier het eeuwenoude Venetiaanse kasteel en de kerk van Christus die het hart van de stad vormen. De meeste mooie stranden vind je in het oosten van het eiland. Een aantal mooie stranden zijn het Kolimbithres strand, Molos Beach, Santa Maria Beach en Livadia Beach.

Home > Hotels en appartementen > Hotel Narges