Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Impiana Private Villas Seminyak

Impiana Private Villas Seminyak

Indonesië - Bali - Seminyak

Travis header

Impiana Private Villas Seminyak voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Impiana Private Villas Seminyak - Bali

Heb je hard gewerkt en ben je toe aan een vakantie waarbij je helemaal in de watten gelegd wordt? Impiana Private Villas Seminyak is een 5-sterrenhotel op Bali met privévilla's inclusief privézwembad, lekkere maaltijden en drankjes, en een spa waar je kunt ontspannen tijdens een heerlijke massage. Hier kun je alleen maar genieten!

Luxe villa's

Impiana Private Villas Seminyak heeft alleen maar villa's, je verblijft dus altijd in luxe! Hoe luxe, dat bepaal jijzelf. Er zijn villa's van 200m² mét privézwembad waar je met zijn tweeën kunt verblijven, maar er zijn ook 4-kamervilla's voor maximaal 6 volwassenen en 2 kinderen. Deze hebben een oppervlakte van maar liefst 600m² en hebben ook een privézwembad. Wat een luxe!

Prana Spa

Als je in je villa met privézwembad nog niet voldoende ontspanning hebt kunnen vinden, dan kun je altijd nog naar de bijbehorende Prana Spa. Hier kun je relaxen in de sauna of in de jacuzzi, óf geniet van een relaxte massage of schoonheidsbehandeling. Het kan niet anders dan dat je na deze vakantie 100% bent bijgekomen! Maar vergeet ook zeker niet de omgeving te verkennen, je bent niet voor niets op het prachtige Bali! Het hotel ligt op 2 kilometer afstand en als je een scooter huurt kun je langs meerdere stranden, rijstvelden en tempels rijden!

Home > Hotels en appartementen > Impiana Private Villas Seminyak