Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Kalimera Koukla

Kalimera Koukla

Griekenland - Zakynthos - Agios Sostis

Travis header

Kalimera Koukla voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Kalimera Koukla - Zakynthos

Kalimera Koukla is een goede uitvalsbasis voor een fijne vakantie op Zakynthos. Het is een zeer kleinschalig appartementencomplex dat als het ware het blanke canvas van jouw vakantie is. Je kunt zelf bepalen wat je wanneer gaat doen. Waar de één een bomvol hotel wil, wil de ander juist een goede basis om van daaruit de omgeving te verkennen en lekkere iedere dag ergens anders te gaan eten.

Elke dag een ander menu

Omdat Kalimera Koukla geen restaurant heeft, geeft dat jou de ultieme gelegenheid om het centrum van Agios Sostis in te gaan en de lokale specialiteiten te proberen. Er zijn in de omgeving heel veel verschillende soorten restaurants en bars te vinden voor een heerlijk gerecht. Zo zal je de Griekse gastvrijheid op-en-top kunnen ervaren. Ook kun je een uitstapje maken naar het gezellige Zakynthos-Stad. Of ga naar de plaatselijke supermarkt en kook in je eigen appartement een lekkere maaltijd voor je reisgezelschap. Zo beslis je iedere dag precies waar je trek in hebt en wat je gaat eten.

Een rustige uitvalsbasis

Natuurlijk is er ook niks mis mee om lekker bij Kalimera Koukla te blijven. Heerlijk in de zon op je ligbedje aan het zwembad is het goed toeven hoor! Bij het zwembad is er een knus barretje waar je een kleine snack en drankje kunt bestellen. Bij veel vakantiegangers is dit hotel een geliefde uitvalsbasis, omdat de ligging zo rustig is. Hierdoor is er alle ruimte om er volop op uit te trekken en het eiland te ontdekken. Ook zit je dicht bij het strand, waardoor je ook een lekker dagje aan het strand tot de mogelijkheden behoort!

Home > Hotels en appartementen > Kalimera Koukla