Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Kalypso Paros

Kalypso Paros

Griekenland - Paros - Naoussa

Travis header

Kalypso Paros voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Kalypso - Paros

Verblijf jij tijdens je volgende vakantie in dit kleinschalige hotel direct aan het strand? Het 3-sterren Kalypso ligt in het schitterende badplaatsje Naoussa met leuke smalle straatjes en een sfeervolle haven. Zowel het strand als het gezellige centrum liggen dus binnen handbereik, maar een auto huren is een absolute aanrader, want het eiland heeft zoveel meer mooie plekjes!

Traditionele stijl

De kamers van Kalypso zijn ingericht in een specifieke stijl van Paros en dat zie je ook terug in de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de gezellige terrasjes. Je kunt bij Kalypso kiezen uit een hotelkamer of een wat ruimer appartement met kitchenette. Bij de hotelkamer heb je daarnaast een extra keuze voor zeezicht en bij de appartementen heb je de keuze uit verschillende groottes: een 1-kamerappartement, een 2-kamerappartement tot 4 personen of een 2-kamerappartement voor maximaal 5 personen. Waar ga jij voor?

Kom helemaal tot rust

Natuurlijk kun je lekker relaxen op het strand, maar als je 100% wilt ontspannen, dan kun je ook terecht in de spa die bij het hotel hoort. Hier kun je ontspannen in de jacuzzi of de sauna, maar je kunt jezelf natuurlijk ook verwennen met een fijne massage, manicure of pedicure.

Home > Hotels en appartementen > Kalypso Paros