Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Kefalos Beach Village

Kefalos Beach Village

Cyprus - West-Cyprus - Paphos

Travis header

Kefalos Beach Village Cyprus voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Kefalos Beach Village - Cyprus

Even lekker weg van huis, maar toch een fijn thuisgevoel op je vakantieadres? Kefalos Beach Village is een waar vakantiedorp. Vakantiedorp is misschien niet het goede woord; vakantieparadijs wel! Bekijk snel of dit paradijs jouw volgende vakantiebestemming gaat worden.

Een vakantieparadijs in Paphos

Paphos is een geliefde bestemming op Cyprus. Kefalos Beach Village heeft verschillende soorten appartementen die gebouwd zijn in de welbekende Griekse stijl; klassieke witte en gele gebouwen dus. Deze appartementen zijn met elkaar verbonden door lieftallige straatjes voor een gezellige sfeer. Het is een heus dorp met als grote middelpunt het zwembad; de centrale ontmoetingsplaats voor alle verblijfsgasten van het dorp. Hier worden dagelijks diverse activiteiten georganiseerd door het enthousiaste animatieteam, zoals volleybal en aquarobics. Ook aan de kinderen is gedacht; een fantastische miniclub die elke dag allerlei activiteiten doen met de kinderen. Ook zij zullen de tijd van hun leven hebben en je zal er geen kind aan hebben!

Ook de omgeving is paradijselijk

Kefalos Beach Resort ligt in een mooie omgeving van zon, zee en strand. Met de bus ben je binnen enkele minuten op het heerlijke zandstrand van Coral Bay waar jouw ligbedje al op je staat te wachten. Op het resort valt er genoeg culinair te genieten, dankzij het buffetrestaurant, het à-la-carterestaurant, de twee bars en de snackbar. Ook ben je in de buurt van een lange boulevard langs de kust van Kefalos Beach, waar ook verschillende restaurants zitten die je graag verwelkomen voor een heerlijke lunch of diner. Met een halfuurtje lopen ben je bij de mooie haven van Kato Paphos, waar je de op de boot kunt stappen om andere gebieden te ontdekken.

Home > Hotels en appartementen > Kefalos Beach Village