Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Kempinski San Lawrenz Malta

Kempinski San Lawrenz Malta

Malta - Gozo - San Lawrenz

Travis header

Kempinski San Lawrenz Malta voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Kempinski San Lawrenz - Gozo, Malta

Malta is een heerlijk vakantieland voor een zonnige vakantie. Maar wist je dat Malta uit drie bewoonde eilanden bestaat? Het hoofdeiland en de kleinere eilanden Comino en Gozo ten noorden van het hoofdeiland. Het 5-sterrenhotel Kempinski San Lawrenz ligt op het kleine Gozo. En ondanks dat het eiland niet kleiner is dan het hoofdeiland, ligt Kempinski San Lawrenz in een park met een oppervlakte van maar liefst 30.000 m²!

Zwemplezier

In het luxe hotel zijn drie heerlijke zwembaden te vinden waar je gratis gebruik kunt maken van de ligbedden, parasols en badhanddoeken. Hier kun je heerlijk een dagje genieten van de warme Maltese zon. Kempinski San Lawrenz heeft overigens ook een gratis shuttleservice waardoor je gemakkelijk een dagje naar het strand kunt gaan én een kijkje kan nemen in de hoofdstad Rabot (ook wel Victoria).

Blue Lagoon

Voor meer zwemplezier ga je naar de Blue Lagoon op het kleine eilandje Comino tussen Gozo en het hoofdeiland Malta in. Dit is een prachtige baai met turquoise blauw helder water. Ideaal voor de snorkel- en duikfans onder ons, want je hebt op sommige plekken zelfs zicht tot wel 30 meter diep!

Home > Hotels en appartementen > Kempinski San Lawrenz Malta