Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Lamantin Beach Resort & Spa

Lamantin Beach Resort & Spa

Senegal - Thiès - Saly

Travis header

Lamantin Beach Resort & Spa Thiès voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Lamantin Beach Resort & Spa

Wil je in een paradijsje verblijven in Senegal dan zit je bij Lamantin Beach Resort & Spa goed! Niet alleen verblijf je aan een van de mooiste stranden van Senegal, je proeft ook nog eens overal op het resort de Afrikaanse sfeer. Dankzij de rieten daken, Afrikaanse maskers aan de muur en de Senegalese gerechten kun je elk stukje van de cultuur beleven!

Luxe kamers

Lamantin Beach Resort & Spa heeft een groot aanbod aan kamers. Zo zijn er voordeelkamers aanwezig, luxe kamers en suites! De Blue Bay Beach en Blue Bay Sea View kamers liggen in een nieuw VIP blok op het strand en zijn ontworpen door architect Jean Marc Guilloux. Hier heb je een aparte infinity pool met jacuzzi en zelfs een butlerservice. Je maakt het dus zo luxe als jij zelf wilt!

Chocolade massage

Het hotel staat bekend om haar spa, dit schijnt een van de beste spa's van Senegal te zijn. Je kunt hier zelfs genieten van een unieke Senegalese massage met chocolade. Verder is er een hammam aanwezig waar je tot rust komt met een van de verschillende kruidentheeën. Na deze ontspanning kun jij er weer helemaal tegenaan. Ga bijvoorbeeld mee op safari of ga voor de local lunch experience! Hier proef je alle verschillende smaken die de Senegalese keuken te bieden heeft, dit mag je niet missen!

Home > Hotels en appartementen > Lamantin Beach Resort & Spa