Lamantin Beach Resort & Spa

Travis header

Vergelijk de prijzen van Lamantin Beach Resort & Spa en bespaar:

Lamantin Beach Resort & Spa

Lamantin Beach Resort & Spa is echt een paradijs om te verblijven. Niet alleen verblijf je aan een van de mooiste stranden van Senegal, je proeft ook nog eens overal op het resort de Afrikaanse sfeer. Dankzij de rieten daken, Afrikaanse maskers aan de muur en de Senegalese gerechten kun je elk stukje van de cultuur beleven!

Blue Day Sea View

Het resort heeft een groot aanbod aan kamers. Je kunt kiezen of je een kamer wenst met zeezicht of Blue Bay Beach uitzicht. Daarnaast zijn er voordeelkamers aanwezig, luxekamers en suites! Genoeg keus dus voor jouw zonvakantie! Alle kamers op het resort zijn geschikt voor 1 tot 3 of 4 personen, je kunt dus gemakkelijk met het gezin in een kamer verblijven. 

Chocolade massage

Het hotel staat bekend om haar spa, dit schijnt een van de beste spa's van Senegal te zijn. Je kunt hier genieten van een Senegalese massage met chocolade. Verder is er een Hammam aanwezig waar je tot rust komt met een van de verschillende kruidentheeën.Na deze ontspanning kun jij er weer volle bak tegenaan. Ga dan met een excursie op Safari Tour of ervaar een local lunch. Hier proef je alle verschillende smaken die de Senegalese keuken te bieden heeft, dit mag je niet missen!

 

 

Bekijk dit hotel
bij TUIAnderen bekeken ook...

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel