Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Las Brisas I & II

Las Brisas I & II

Spanje - Menorca - Cala 'N Bosch

Travis header

Las Brisas I & II voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Las Brisas I & II - Menorca

Wil jij in fijne appartementen op het Spaanse eiland Menorca verblijven? Kijk dan eens naar Las Brisas I & II. Relaxen in de groene tuin met naaldbomen, met je luchtbed in het zwembad dobberen en lopend naar het strand Cala 'n Bosch en de haven. Dat wordt een heerlijke vakantie!

Appartementen

Bij Las Brisas I & II verblijf je in een 2-kamerappartement voor maximaal 4 personen of in een 3-kamerappartement voor maximaal 6 personen. Let bij het boeken even op of je kiest voor een kamer met alleen een ventilator of een kamer met airco. In de hete zomers kan dat laatste wenselijk zijn. Alle appartementen hebben een kitchenette met magnetron, elektrische kookplaat en koelkast. Je kunt er dus voor kiezen om op je balkon of terras te genieten van een zelfgemaakte maaltijd of dat je op zoek gaat naar een gezellig restaurantje. De supermarkt ligt al op 10 meter afstand van het hotel, dus de boodschapjes zijn zo gedaan.

Fijne ligging

Las Brisas I & II heeft een fijne ligging op Menorca. Op nog geen 500 meter afstand vind je strand en op 600 meter afstand het centrum van Cala 'n Bosch en de haven. Hier kun je 's avonds gezellig rondlopen, in een van de restaurants een hapje eten of na het eten een heerlijk ijsje halen. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een leuk aandenken uit een van de schattige souvenirwinkeltjes. 

Home > Hotels en appartementen > Las Brisas I & II