Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Legacy Vacation Resort Orlando

Legacy Vacation Resort Orlando

Verenigde Staten - Florida - Kissimmee

Travis header

Legacy Vacation Resort Orlando voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Legacy Vacation Resort - Verenigde Staten

Staat Florida op de planning? Dat komt goed uit: met een aanbieding voor het Legacy Vacation Resort kun je vandaag nog genieten van verrassend voordeel. Dit hotel ligt vlakbij de welbekende parken van Disney. Hierdoor is het de ideale uitvalsbasis wanneer je de pretparken wilt bezoeken. Ook wanneer je gewoon even wilt ontspannen is het Legacy Vacation Resort de juiste keuze.

Kamers en appartementen

Bij dit resort kies je tussen een comfortabele kamer of een mooi appartement. De appartementen bestaan uit meerdere kamers, eethoek met een keukentje, meerdere badkamers en kwalitatieve sofabedden. De hotelkamers beschikken niet over een keuken maar wel over een magnetron, een koelkast, een broodrooster en koffiefaciliteiten. Er is dus vrijwel aan alles gedacht.

Disney World

Voordat je vertrekt naar Disney World kun je een frisse duik nemen in het helderblauwe zwembad. Er zijn maar liefst vier buitenbaden te vinden op het resort. Daarnaast is er een basketbalveld, minigolf, fitnessfaciliteiten en een tennisbaan te vinden. Je zult je dus zeker niet vervelen bij Legacy Vacation Resort in Florida.

Wil je naar Disney World in Florida of ben je op zoek naar een voordelige accommodatie om te ontspannen? Kies dan voor Legacy Vacation Resort.

Home > Hotels en appartementen > Legacy Vacation Resort Orlando