Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Leme Bedje Kaapverdië

Leme Bedje Kaapverdië

Kaapverdië - Sal - Santa Maria

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Leme Bedje Kaapverdië gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Leme Bedje - Kaapverdië

In het bruisende Santa Maria op het bekendste eiland van Kaapverdië vind je het moderne appartementencomplex Leme Bedje. Leme Bedje heeft drie sterren en biedt alles wat een complete vakantie in de zon nodig heeft. Geniet van de ruimte bij het grote buitenzwembad, je eigen appartement en een glaasje Grogue, een typisch Kaapverdisch drankje.

Je eigen appartement

De appartementen bij Leme Bedje zijn modern ingericht en ruim opgezet. Je kunt gebruik maken van een kitchenette en een balkon. Tegen extra betaling boek je een appartement met zeezicht. Bij de receptie kun je daarnaast om extra voorzieningen vragen, zoals een koffiezetapparaat. Zie je jezelf al zitten in de ochtend met een kopje koffie op je balkon met uitzicht over zee?

Genoeg te doen

Santa Maria is een gezellige plek om je vakantie te vieren. Er zijn tientallen winkels, restaurants en barretjes te vinden. Probeer absoluut een van de verse vismaaltijden; de vissers gaan er iedere ochtend op uit om vis te vangen! Ook is het aan te raden om een van de vele watersporten te proberen op Sal. Tegenover Leme Bedje vind je bijvoorbeeld een surfschool waar je lessen op verschillende niveaus kunt boeken.

Home > Hotels en appartementen > Leme Bedje Kaapverdië