Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Lichnos Beach

Lichnos Beach

Griekenland - Epirus - Parga

Travis header

Lichnos Beach - Griekenland

Echt even helemaal tot rust komen bij Lichnos Beach in Parga. Rustig wakker worden met een lekker ontbijtje in het hotel, waarna je op een ligbedje aan het water van het zwembad of aan de zee gaat liggen. Je verblijft op basis van logies + ontbijt, halfpension of volpension. Lekker bijkleuren in de Griekse zon onder het genot van een hapje en drankje. Neem een duik of kijk uit over de helderblauwe Ionische Zee. 

Luxe verblijf

Je komt tijdens je verblijf bij Lichnos Beach echt helemaal niks te kort. Je hebt keuze uit verschillende types kamers waaronder kamers met zeezicht en zelfs een junior suite met een privé-jacuzzi. Het hotel bied ook yoga en pilates klasjes en als je echt even tot rust wilt komen kun je een massage boeken. Een aantal avonden per week wordt er livemuziek op het strand gespeeld onder de sterrenhemel. 

Wat is er te doen in Parga?

Parga is een van de mooiste Griekse kustplaatsjes van het vaste land. Het is een gezellige badplaats met meerdere tavernes, restaurants en winkeltjes die je een echt Grieks vakantiegevoel geven! Er zijn een aantal mooie strandjes te vinden rondom Parga en in de baai vind je het kleine eiland Panagia. Tijdens je bezoek aan Lichnos Beach is het leuk om een dagje door te brengen in de straten van deze gezellige kustplaats. 

Home > Hotels en appartementen > Lichnos Beach