Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Loutra Beach Hotel Griekenland

Loutra Beach Hotel Griekenland

Griekenland - Chalkidiki - Ayía Paraskeví

Travis header

Loutra Beach Hotel Griekenland Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Loutra Beach Hotel - Griekenland

Dit kleinschalige mooie hotel ligt boven op een berg. Hierdoor heb je een waanzinnig uitzicht over Chalkidiki. Onder de berg ligt een strandje waar je de hele dag lekker kunt relaxen. Je kunt in principe zo naar beneden rollen :).

Huiselijke sfeer

Het Loutra Beach Hotel heeft een erg knusse, huiselijke sfeer waar je je echt thuis voelt. Boek jij je vakantie met een ontbijtje erbij, dan staat er 's ochtends een lekker buffetje klaar. Kies je voor halfpension dan heb je hier in de avond ook een maaltijd bij, zo ben je de halve dag voorzien en hoef je alleen nog de stad in te duiken voor een lunch! Bij de bar in het hotel kun je de hele dag koele drankjes bestellen, terwijl je tussendoor een duik in het zwembad neemt. 

Verken de omgeving

Je kunt vanaf dit hotel gemakkelijk een dagje naar het strand, maar het is ook een heerlijke natuur om te verkennen. Het Loutra Beach Hotel ligt op het Girekse vasteland, grenzend aan het strand Ayía Paraskeví. Hier vind je talloze restaurants en bars. Tip van Travis: huur een auto om de rest van het eiland te verkennen. Je kunt een kijkje nemen bij Mavrobara Lake of Mount Itamos voor een prachtige natuur. Wil jij wat geschiedenis bekijken? De filosoof Aristoteles is geboren in het plaatsje Stagira, hier kun je gemakkelijk een dagje vertoeven tussen alle geschiedenis en filosofie. 

 

Home > Hotels en appartementen > Loutra Beach Hotel Griekenland