Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Macedonian Sun Hotel Chalkidiki

Macedonian Sun Hotel Chalkidiki

Griekenland - Chalkidiki - Kassandra

Travis header

Macedonian Sun Hotel Chalkidiki voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Macedonian Sun Hotel - Chalkidiki

Altijd al een keer naar het mooie Griekse schiereiland Chalkidiki willen gaan? In dit mooie Macedonian Sun Hotel geniet jij volop van de Griekse omgeving. Neem een duik in het zwembad of wandel naar een van de leuke restaurantjes.

Kiezelstrandje

Op een kleine 350 meter vind je een lang zandstrand met fijne kiezels. Je kunt hier tegen betaling gebruik maken van de ligbedden en parasols. Zo kun je af en toe even schaduw pakken, terwijl je geniet van de Griekse zon of na een duik in de blauwe zee! In de omgeving vind je allerlei restaurantjes en kleine winkels. Wil je andere plekken ontdekken? Kalithea ligt op een kleine 1,5 kilometer afstand en ook hier is het de moeite waar om het centrum te verkennen. 

Zusterhotels

Aangrenzend aan het Macedonian Sun Hotel vind je twee zusterhotels. Zelf biedt het hotel al activiteiten aan zoals beachvolleybal en aerobics. Wil je ook een potje darten dan kun je hier gebruik van maken in het Pallini Hotel nog geen 250 meter verderop. Het Pallini Hotel heeft ook activiteiten zoals watersporten, tennisbanen en je kunt er biljarten. Voor ontspanning kun je gebruik maken van de sauna in het zusterhotel en boek je massages tegen een kleine betaling. 

Home > Hotels en appartementen > Macedonian Sun Hotel Chalkidiki