Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Mahdia Palace Thalasso Tunesië

Mahdia Palace Thalasso Tunesië

Tunesië - Mahdia - Mahdia

Travis header

Mahdia Palace Thalasso Tunesië Tunesië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Mahdia Palace Thalasso - Tunesië

5-sterren luxe vind je in dit Mahdia Palace Thalasso in Tunesië. Met een ideale ligging direct aan het privéstrand en vlak bij het gezellige Mahdia, weet je al dat dit een heerlijke zonvakantie gaat worden. Ben jij meer van het zwembad of juist meer een fan van het strand, in beide gevallen is dit hotel perfect!

Strand en zwembad

In Tunesië kan het heerlijk warm worden en dan is het wel zo fijn als er een mogelijkheid is om af te koelen. Dit kan in het aanwezige zwembad of op het privéstrand waar je zo naartoe loopt. Zowel op het zonneterras bij het zwembad als op het strand kun je als gast van Mahdia Palace Thalasso gratis gebruikmaken van ligbedjes. Is de zon iets te warm voor jou? Dan zijn er ook gratis parasols. 

Verfrissende drankjes

Een andere manier om lekker af te koelen, is een verfrissend drankje die je bij de bar kunt halen. Wordt het een lekker sapje, frisdrank of misschien wel een biertje of cocktail? Het kan allemaal! En heb je trek gekregen, ga dan naar een van de restaurants. Je kunt hier op basis van halfpension of volpension verblijven, waardoor de meeste maaltijden ook nog eens inbegrepen zijn!

Home > Hotels en appartementen > Mahdia Palace Thalasso Tunesië