Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Maistro Boutique Suites

Maistro Boutique Suites

Griekenland - Lefkas - Agios Ioannis

Travis header

Maistro Boutique Suites voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Maistro Boutique Suites - Lefkas

In de buurt van het hagelwitte strand van Agios Ioannis op Lefkas liggen de luxe suites van Maistro Boutique Suites. Het is een verademing om hier in alle rust van de Griekse zon te mogen genieten, want de suites zijn nog maar een paar jaar oud. Eigenaar Nikos doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je je hier thuis gaat voelen tijdens je verblijf. Dat kan ook haast niet anders, want je hebt een privézwembad bij je suite.

Kleinschalig complex met moderne kamers

Verwacht geen feestgedruis of honderden toeristen bij Maistro Boutique Suites op Lefkas. Dit kleinschalige complex beschikt namelijk over maar 10 suites die stuk voor stuk modern zijn ingericht. Je kunt dus gerust stellen dat de rust hier regeert; iets wat wel zo fijn is wanneer je even goed wil bijkomen. De suites zijn luxe en modern ingericht waarbij er veel gebruik is gemaakt van bohemian lichte tinten. Die kleuren weerspiegelen het eilandleven heel goed! Alsof dat nog niet voldoende is: iedere suite heeft een eigen zwembadje waar je vanaf je terras zo in kan duiken. 

Perfect voor strandliefhebbers

Hoewel je voor een verkoelende duik dus niet per sé de deur uit hoeft, is het wel goed om te weten dat je binnen 10 minuutjes naar de zee kunt wandelen. Dit deel van het eiland, Agios Ioannis, is door de zon, de wind en het mooie blauwe water geliefd bij wind- en kitesurfers. Ook is het hier heerlijk toeven op het witte zandstrand. Een verblijf bij Maistro Boutique Suites is op basis van logies met ontbijt. In de ochtend schuif je zo aan bij het ontbijtbuffet om energie op te doen voor een mooie, nieuwe dag op het schitterende Lefkas.

Home > Hotels en appartementen > Maistro Boutique Suites