Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Manchebo Beach Resort & Spa

Manchebo Beach Resort & Spa

Aruba - Aruba - Eagle Beach

Travis header

Manchebo Beach Resort & Spa voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Manchebo Beach Resort & Spa - Aruba

Manchebo Beach Resort & Spa is een luxe 4-sterrenresort direct verbonden met het bekende Eagle Beach. Dit strand is het breedste zandstrand van het eiland en is niet voor niks erg populair. Vanaf het resort wandel je tussen de palmbomen richting de helderblauwe Caribische Zee. Neem een duik en ontdek de rijke onderwaterwereld van Aruba, waar duizenden tropische vissen en zeeschildpadden te vinden zijn. Wil je even nergens aan denken tijdens jouw vakantie? Ga dan voor all-inclusive verzorging.

Wellness & Yoga

Het mooiste aan een verblijf bij Manchebo Beach Resort & Spa is misschien wel het strand wat direct met het resort verbonden is. Het is het enige resort met speciale strandzones voor yoga en pilates. Daarna kun je inchecken bij het wellnesscentrum Spa del Sol op het strand. Bij deze spa kun je kiezen uit diverse schoonheids- en gezichtsbehandelingen. Geniet van een heerlijke massage, neem een stoombad of een heerlijke body scrub. Hier kom je echt even tot rust.

Luxe verblijf aan het strand

Relax in een van de palapahutjes op het strand en luister naar de wuivende palmbomen en de golvende zee. Scoor een tropische cocktail bij de Pega Pega Bar en maak kennis met het vriendelijke personeel. Ook zijn er 4 restaurants aanwezig op het resort: The Chophouse, Ike's Bistro, Omakase Sushi bar en Pega Pega Beach & Grill bar. Proef de lokale en internationale specialiteiten en kijk terug op een mooie dag aan het strand. Geniet van de laatste zonnestralen van de dag en keer terug in jouw comfortabele kamer. 

Home > Hotels en appartementen > Manchebo Beach Resort & Spa