Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Maracaibo Aparthotel

Maracaibo Aparthotel

Spanje - Gran Canaria - Puerto Rico

Travis header

Maracaibo Aparthotel voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Maracaibo Aparthotel - Gran Canaria

Op zoek naar het perfecte onderkomen voor een onvergetelijke vakantie op Gran Canaria? In Appartementen Maracaibo zit je op een ideale locatie en geniet je van een comfortabel verblijf. Vanuit het complex sta je zo in het bruisende centrum en op het prachtige strand van Puerto Rico. Uitzicht op zee en uitgebreide voorzieningen? Check! Vriendelijk personeel? Dubbel check! Kortom, alle ingrediënten die je nodig hebt tijdens je vakantie zijn hier aangevinkt!

Je voelt je meteen welkom

Maracaibo Aparthotel is een familiebedrijf en dat merk je. De gastvrije familie García Mendoza zorgt ervoor dat het hun gasten aan niets ontbreekt. Op het complex is er genoeg te doen. Ga lekker chillen bij het zwembad, uit eten in het restaurant of speel een potje darts of tafeltennis. In je ruime, lichte appartement is het heerlijk toeven, evenals op het balkon met uitzicht op zee of de bergen. Voor de kinderen is er een apart zwembad en een speeltuin.

Gran Canaria ontdekken

Puerto Rico is een levendige, kleurrijke stad in het zuidwesten van het eiland. Maar Gran Canaria heeft meer te bieden. Dorpen en vissersplaatsjes, waaronder het knusse Puerto de Mogan bijvoorbeeld. Verken ook het prachtige landschap; bezoek bijvoorbeeld de duinen van Maspalonas of trek de bergen in. De bushalte ligt op 200 meter afstand van het complex en je kunt natuurlijk ook een auto huren. Kortom, vanaf Maracaibo Aparthotel ligt de wereld van dit schitterende eiland voor je open!

Home > Hotels en appartementen > Maracaibo Aparthotel