Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Marhaba Salem

Marhaba Salem

Tunesië - Golf Van Hammamet - Sousse

Travis header

Marhaba Salem voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Marhaba Salem - Tunesië

Het Arabische woord voor 'welkom' is Marhaba en dat is precies hoe je je voelt als je in Marhaba Salem aankomt. De medewerkers ontvangen je met open armen en in dit 4-sterrenhotel valt veel te beleven. Sla samen een balletje op de tennisbaan, doe mee met beachvolleybal om daarna een verfrissende duik in het zwembad of de heerlijke zee van Tunesië te nemen. 

Kamers

Tijdens het boeken van je vakantie is er een brede keuze uit verschillende kamers en appartementen. De kamers zijn te boeken tot 4 personen en de appartementen kun je boeken tot 6 personen. Zo kun je met het hele gezin genieten van het prachtige Tunesië. Alle kamers en appartementen beschikken over de benodigde faciliteiten en zelfs een privébalkon of terras met een zitje, zodat je in alle rust kunt genieten van het prachtige uitzicht. 

Restaurants

Marhaba Salem beschikt over een buffetrestaurant en een à-la-carterestaurant. Ook is er een variatie aan snackbars te vinden. Als je op basis van all-inclusive verblijft, dan zijn je heerlijke verse ontbijtje, lunch en diner inbegrepen. En niet te vergeten: de eindeloze cocktails en snacks waar je van kunt genieten onder de warme zon. Verblijf je niet op basis van all-inclusive? Dan kun je nog steeds tegen betaling gebruik maken van het à-la-carterestaurant van Marhaba Salem Resort.

Home > Hotels en appartementen > Marhaba Salem