Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Maxorata Beach

Maxorata Beach

Spanje - Fuerteventura - Corralejo

Travis header

Maxorata Beach op Fuerteventura voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Maxorata Beach - Fuerteventura

Op het Canarische eiland Fuerteventura vind je een van de populairste badplaatsen van het eiland; Corralejo. Dit is meteen ook het decor voor hotel Maxorata Beach. Met een strategische ligging en fijne appartementen is het een goede uitvalsbasis op Fuerteventura die vaak heel voordelig te boeken is!

Klein maar fijn

Het kleinschalige appartementencomplex Maxorata Beach is eenvoudig opgezet, maar heeft wel alle faciliteiten die nodig zijn. Hierdoor is het lekker rustig in het complex en kun je genieten van een ongestoorde vakantie. Er is een mooi zwembad met een bar waar je prima de hele middag kunt vertoeven. Op loopafstand van het hotel vind je heel veel winkeltjes, supermarkten en restaurants. Ga je vanavond lekker zelf koken in je appartement of laat je je smaakpapillen verrassen door de koks op het eiland? Ook het strand van Corralejo ligt op loopafstand van het hotel, waardoor je binnen een mum van tijd met je voeten in het zand staat voor een heerlijke, zonnige stranddag! 

Een eiland vol bijzonderheden

Fuerteventura is een van de bekende Canarische Eilanden. Hoewel Maxorata Beach in het centrum van Corralejo ligt, kan een huurauto heel handig zijn om de rest van het eiland te verkennen. Fuerteventura kent diverse soorten natuurlandschappen, zoals vulkanische gebieden, zandstranden en woestijngebieden. Hierdoor spot je dieren die je nergens anders op de wereld kunt zien. Ook is het leuk om een van de andere Canarische Eilanden te bezoeken middels een dagtocht. Er zijn volop activiteiten, excursies en tochten die je kunt boeken. Naast de vulkanen, staat het eiland bekend om haar collectie witgekalkte kerken en windmolens. Je zal ze tijdens de vakantie ongetwijfeld voorbij zien komen!

Home > Hotels en appartementen > Maxorata Beach