Mayfair Gardens Appartementen Cyprus

Cyprus - Paphos - Paphos

Travis header

Mayfair Gardens Appartementen - Cyprus

Wel eens gedacht aan een vakantie naar Cyprus? De 3-sterren Mayfair Gardens Appartementen in Paphos bieden je een fijn verblijf op loopafstand van het strand, het centrum en zelfs van Kato Paphos Archaeological Park. Zo heb je in de directe omgeving al genoeg te doen, maar ook op het complex zelf ga je je niet vervelen!

Faciliteiten op het complex

Bij Mayfair Gardens Appartementen kun je overdag in een van de twee zwembaden plonsen om vervolgens op het zonneterras op een ligbedje op te drogen en te genieten van de warme zon. Wil je een duik nemen in de zee, dan loop je richting het strand dat op iets meer dan een kilometer afstand ligt. Wil je actief bezig zijn, ga dan hardlopen over het strand, of leef je uit in de fitnessruimte. Verder kun je het tegen iemand opnemen tijdens een potje tafeltennis. Hoe fanatiek ben jij?

All-inclusive

Je verblijf in Mayfair Gardens Appartementen is all-inclusive, wat betekent dat je om het eten en drinken geen zorgen hoeft te maken. Geniet in de ochtend van een vers bereid ontbijtje, haal nog een lekkere lunch of quick bite in de middag en ga 's avonds naar het buffetrestaurant 'The Alexander' voor internationale en regionale gerechten. Dat wordt smullen!

Home > Hotels en appartementen > Mayfair Gardens Appartementen Cyprus