Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Melia Varadero Cuba

Melia Varadero Cuba

Cuba - Cuba - Varadero

Travis header

Melia Varadero Cuba op Cuba voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Melia Varadero - Cuba

Geen twijfel mogelijk; wanneer je een kamer boekt bij het luxe Melia Varadero hotel op Cuba zul jij je geen moment vervelen. Dit prachtige kleurrijke hotel biedt namelijk tientallen mogelijkheden, uitstapjes en faciliteiten waardoor jij je voor een of meerdere weken even helemaal koning(in) kunt voelen. Vanuit de tuin van het sfeervolle complex wandel je zo het strand op waar je kunt genieten van wit zand en azuurblauw water. Wist je dat dit strand maar liefst 20 kilometer lang is?

Groot maar gezellig complex

Melia Varadero beschikt over meer dan 500 kamers, zonder dat je de drukte merkt wanneer je op het complex verblijt, mede door de aanwezigheid van het vele groen. Boek een standaard tweepersoonskamer, ga voor meer luxe met een superior kamer of geniet van een verblijf met zeezicht om wakker te worden en in slaap te vallen met het geluid van de zee. Wat wil je nog meer?

Lekker eten en drinken

Bij Melia Varadero verblijf je op basis van all-inclusive. Dat wil zeggen dat je kunt genieten van een uitgebreid buffet voor ontbijt, lunch en avondeten. Er zijn daarnaast nog diverse à-la-carterestaurants aanwezig waar je onder andere Mexicaans kunt eten. Naast lekker eten en drinken kun je op het complex genoeg ondernemen. Sla een balletje op de tennisbaan of boek een massage voor extra ontspanning. Wat je ook doet bij Melia Varadero, het vakantiegevoel is er altijd!

Genieten van luxe aan de kust op Cuba? Boek een voordelige kamer bij Melia Varadero en sta versteld van hoe mooi de wereld kan zijn. Genieten met een hoofdletter G!

Home > Hotels en appartementen > Melia Varadero Cuba