Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Memories Holguin Cuba

Memories Holguin Cuba

Cuba - Oost-Cuba - Playa Yuraguanal

Travis header

Memories Holguin Cuba voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Memories Holguin - Cuba

Altijd al naar het mooie Cuba willen reizen om te genieten van haar mooie witte stranden en de traditionele sigaren? Het 4-sterrenresort voorziet je van alles wat je nodig hebt tijdens deze vakantie. Aangezien jij all-inclusive verblijft hoef je alleen nog je zomerse kleding zelf te kiezen.

Zwemmen met dolfijnen

De droom van ieder kind en misschien stiekem wel ook van jullie, zwemmen met dolfijnen. In het Nationaal Park Bahía de Naranjo kun je van deze droom werkelijkheid maken door echt te gaan zwemmen met dolfijnen. Je komt hier gemakkelijk met een taxi, huurauto of openbaar vervoer. Voor excursies kun je het beste bij de receptie even vragen naar de mogelijkheden. Cuba heeft zoveel moois te bewonderen. 

Een en al relaxen

Terwijl je geniet van al het mooist wat Cuba brengt, kun je bij het hotel lekker relaxen aan het zwembad. Tussendoor haal je gemakkelijk je drankjes bij de bar en tijdens het ontbijt, de lunch en het diner staat er een heerlijk buffet op je te wachten. Rondom het zwembad liggen de ligbedjes voor je klaar en als hotelgast maak je vrij gebruik van de handdoekenservice. Even genoeg van het zwembad? Loop dan naar het strand direct aan het resort en voel de zand tussen je voetjes, terwijl jij een duik neemt in de helderblauwe zee. 

Home > Hotels en appartementen > Memories Holguin Cuba