Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Menorcamar Menorca

Menorcamar Menorca

Spanje - Menorca - Cala 'N Bosch

Travis header

Menorcamar Menorca op Menorca voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Menorcamar - Menorca

Mallorca en Ibiza kent iedereen, maar wat dacht je van een vakantie naar het nabijgelegen Menorca? De 4-sterrenappartementen Menorcamar bieden je de mogelijkheid om voordelig naar dit eiland, dat ook onder de Balearen valt, te gaan. Dit rustig gelegen complex is alleen voor volwassenen, dus hier kun je samen helemaal tot rust komen. 

Appartementen

Doordat je bij je vakantie op Menorcamar in een 2-kamerappartement verblijft, heb je de beschikking over een kitchenette met onder andere een magnetron, kookplaat, koelkast, broodrooster en waterkoker. Als je wakker wordt, kun je dus gelijk beginnen met een heerlijk zelfgemaakt ontbijtje op je terras. Daarna verplaats je je naar het grote zwembad om daar te genieten van de warme Spaanse zon. 

Omgeving bij Menorcamar

Wil je wat meer van de omgeving zien? Ga dan naar het centrum van Cala 'n Bosch voor gezellige restaurantjes, leuke winkeltjes en om gewoon even lekker rond te slenteren. En als je hier toch naar toe loopt, trek dan gelijk je strand outfit aan, want je kunt via het centrum doorlopen naar het mooie zandstrand. Ook hier kun je je prima een dag vermaken. Er staat je een heerlijke ontspannen vakantie te wachten!

Home > Hotels en appartementen > Menorcamar Menorca