Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Monarque Torreblanca

Monarque Torreblanca

Spanje - Costa del Sol - Fuengirola

Travis header

Monarque Torreblanca voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Monarque Torreblanca - Fuengirola

Het 4-sterrenhotel Monarque Torreblanca is een fijn en gemoedelijk hotel in Fuengirola aan de Costa del Sol, waar je lekker tot rust kunt komen. Geniet aan een van de zwembaden of op het strand dat op ca. 250 meter afstand ligt. Het hotel heeft twee zwembaden, een kapper en een winkeltje. Het eten is erg gevarieerd en lekker en al het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Veel gasten komen regelmatig terug en dat zegt natuurlijk veel over het hotel.

Uitgebreide service

Monarque Torreblanca biedt een uitgebreide all-inclusive service tot maar liefst 23.30 uur. Voor het eten kun je terecht in het vernieuwde buffetrestaurant met show-cooking. Het aanbod is erg gevarieerd en lekker. Voor de drankjes kun je terecht bij de Bar Salon en de zwembadbar. Hier kun je ’s middags ook een verkoelend ijsje krijgen. In het hele hotel is de wifi gratis, kluisjes zijn beschikbaar tegen betaling. In het hoogseizoen verzorgt het animatieteam diverse activiteiten voor jong en oud en er is regelmatig livemuziek.

Uitstapjes in de omgeving

Als je uitstapjes in de omgeving van Monarque Torreblanca wilt maken, kun je een auto huren, maar je kunt ook met de trein gaan. Op 100 meter afstand van het hotel ligt een klein stationnetje. Hier vandaan kun je gemakkelijk naar Malaga, Torremolinos of naar het oude centrum van Fuengirola. Hier wordt dan ook veel gebruik van gemaakt. Erg leuk is ook om het witte stadje Mijas te bezoeken dat vlak bij Fuengirola in de bergen ligt. Mijas is bereikbaar met de bus. Natuurlijk kun je ook een heerlijke wandeling langs het strand en de boulevard maken. Het strand bereik je gemakkelijk via een licht hellende weg.

Home > Hotels en appartementen > Monarque Torreblanca