Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Monica Isabel Beach Club

Monica Isabel Beach Club

Portugal - Algarve - Albufeira

Travis header

Monica Isabel Beach Club Portugal voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Monica Isabel Beach Club - Algarve

Op zoek naar een vakantie in de meest diverse kustregio van Portugal? Dan ben je bij Monica Isabel Beach Club aan het juiste adres! Geniet van de schoonheid van de Algarve en doe een lekker kleurtje op onder de Portugese zon, die het hele jaar schijnt in deze zuidelijke regio. Het strand ligt aan je voeten zodra je de deur van jouw kamer uit stapt. Neem een duik in een van de zwembaden en kom tot rust op het zonneterras. Breng een bezoek aan het sfeervolle Albufeira en maak jouw vakantie naar de Algarve compleet.

Ideale ligging aan het strand

Monica Isabel Beach Club is op een heuvel gelegen. Vanaf het zonneterras naast het zwembad kijk je uit over het strand, wat op slechts 50 meter afstand ligt vanaf het hotel. Ook zie je de helderblauwe Atlantische Oceaan, waar van alles te zien en beleven is. Geniet van de zon en de op en neer deinzende golven terwijl je een slokje neemt van jouw verfrissende drankje. Na een middag aan het strand, sluit je de dag af met een lekker diner bij het buffetrestaurant van het hotel. 

All-inclusive verblijf

Tijdens jouw verblijf in het zuiden van Portugal maak je je geen moment druk. Monica Isabel Beach Club biedt all-inclusive verzorging, zodat je echt even nergens aan hoeft te denken. Maak daarnaast gebruik van de gratis shuttle service, die je direct naar het centrum van het bruisende Albufeira brengt. Aan het einde van de dag kijk je terug op een leuke dag en doe nog een drankje aan een van de bars van het hotel terwijl je uitkijkt over het strand, de zee en de ondergaande zon.

Home > Hotels en appartementen > Monica Isabel Beach Club