Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Mouikis Sun Village Kefalonia

Mouikis Sun Village Kefalonia

Griekenland - Kefalonia - Lakythra

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Mouikis Sun Village Kefalonia gevonden bij:

Mouikis Sun Village - Kefalonia

Een vakantie naar Kreta, Kos of Rhodos? Dat hoor je veel Nederlanders zeggen, maar wat dacht je van een keer naar het Griekse Kefalonia? Verblijf in alle rust, geniet van het mooie uitzicht en maak uitstapjes naar de hoofdstad of Myrtos Beach. 

Indrukwekkend uitzicht

Mouikis Sun Village ligt in de groene heuvels van Kefalonia waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de zee. Ga een dagje bij het zwembad relaxen en geniet vanaf je ligbedje van het indrukwekkende uitzicht. Mouikis Sun Village is daarnaast vlak bij de luchthaven gelegen, ideaal omdat je zo een korte transfertijd hebt, en leuk voor de vliegtuigspotters onder ons, want je kijkt vanuit het hotel uit op de landingsbaan. 

Uitstapjes vanuit het hotel

Mouikis Sun Village is de ideale uitvalsbasis voor als je Kefalonia wilt ontdekken. Ga bijvoorbeeld naar Argostoli, de hoofdstad van het eiland, en slenter daar over de wandelpromenade langs de haven. Van plan veel mooie foto's te maken deze vakantie? Ga dan naar Myrtos Beach, een populair strand met prachtig helderblauw water. Je kunt je prima een dag vermaken op het strand zelf of je kunt met de auto naar boven rijden en vanuit het uitkijkpunt prachtige plaatjes schieten.

Home > Hotels en appartementen > Mouikis Sun Village Kefalonia