Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Oasis San Antonio

Oasis San Antonio

Spanje - La Palma - Los Cancajos

Travis header

Oasis San Antonio voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Oasis San Antonio - La Palma 

La Palma is een prachtig eiland en daarom een leuke vakantiebestemming. Er zijn veel wandelroutes op het eiland, maar ook bij de hotels, zoals het gezellige Oasis San Antonio, is genoeg te doen. De appartementen zijn allemaal voorzien van een eigen balkon of terras met zitje. Je kunt ervoor kiezen om zelf een lekker gerecht te bereiden in je eigen keuken, maar je kunt er ook voor kiezen om een hapje te gaan eten in het centrum. Volop mogelijkheden bij Oasis San Antonio!

Rustig gelegen

Oasis San Antonio is een goede keuze voor als je lekker wilt ontspannen tijdens je vakantie. Het hotel heeft namelijk een rustige ligging aan een helling. Dit betekent echter niet dat je helemaal van de buitenwereld bent afgesloten. Als je de drukte wilt opzoeken is dit namelijk zo gebeurd, het centrum van Centrocancajos ligt op ongeveer 600 meter van het hotel. Het strand ligt iets verder, op 750 meter. Voor boodschappen ben je zo bij de supermarkt, deze ligt op slechts 35 meter afstand.

Tropische tuin en terras

Je ervaart bij Oasis San Antonio een echte vakantiesfeer. Het hotel heeft een tropische tuin, hier vind je een zwembad en je kunt er zelfs minigolfen. Ook beschikt de tuin over ligbedden waar je kunt zonnen. Het restaurant voor ontbijt en diner ligt in het nabijgelegen complex La Catela. Je kunt bij Oasis San Antonio kiezen voor alleen logies, logies met iedere dag een lekker ontbijt óf halfpension waarbij naast ontbijt ook het avondeten inbegrepen is.

Home > Hotels en appartementen > Oasis San Antonio