Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Olea All Suite

Olea All Suite

Griekenland - Zakynthos - Tsilivi

Travis header

Olea All Suite voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Olea All Suite - Zakynthos

Ben jij gek op modern ingerichte hotels en houd je stiekem ook wel van wat luxe? Geen probleem in dit prachtige Olea All Suite Hotel! Dit 5-sterrenhotel op Zakynthos ligt op een heuvel waardoor je kan genieten van een prachtig uitzicht op de Ionische Zee, het heeft kamers met privézwembad en je zult hier geen kleine kinderen tegenkomen, aangezien de minimale leeftijd in dit hotel 12 jaar is. 

Zeezicht, swim up of privézwembad?

Voor welke kamer ga jij? De junior suite, de suite met uitzicht op zee, óf ga jij voor een swim-up kamer waarbij je vanuit je terras direct toegang hebt tot een zwembad die je met je directe buren deelt? Hoe luxe is dat?! En als dat nog niet genoeg is, dan kun je ook nog kiezen voor een executive suite met privézwembad. Sommige van deze kamers hebben daarbij ook nog eens een prachtig uitzicht op zee.

Wat te doen bij Olea All Suite?

Natuurlijk kun je je de hele dag vermaken in je luxe kamer en bij het zwembad, maar je wilt tijdens je vakantie ook wel iets van het eiland zien. Het strand ligt op 800 meter van het hotel en het centrum van het gezellige Tsilivi ligt op ongeveer 400 meter. Verder kun je een proefsessie olijfolie of wijn doen, kookworkshops volgen of je kunt een auto huren en het eiland zelf ontdekken. Wat dacht je van het uitkijkpunt op het bekende Shipwreck Beach, of een middagje naar het zwavelstrandje Xigia Beach?

Home > Hotels en appartementen > Olea All Suite