Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Olive Garden Rhodos

Olive Garden Rhodos

Griekenland - Rhodos - Lárdos

Travis header

Olive Garden Rhodos op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Olive Garden - Rhodos

Tijd om te slenteren door Rhodos, een van de Griekse eilanden. En na zo'n lange dag erop uit kom je helemaal tot rust in het 3-sterrenhotel Olive Garden. Zij bieden jou een zorgeloze vakantie met genoeg te doen voor jong en oud als je er even niet zelf op uit wilt. 

Prachtig wit stadje

Op Rhodos kun je super goed de omgeving verkennen. Rijd bijvoorbeeld naar het witte stadje Lindos en geniet van haar smalle straatjes en mooie uitzicht. Lárdos beschikt over een mooi Byrzantijns kasteel en klooster, waar je dus als cultuurliefhebber genoeg te zien hebt. Midden in het centrum bevindt zich een waterfontein met rondom gezellige terrasjes, restaurantjes en lokale winkeltjes. 

Gamen op Griekenland

Olive Garden geeft je naast veel zwemplezier ook wat ontspanningsmogelijkheden. Zo is er een speeltuintje en een animatieteam aanwezig voor de kleine vakantiegangers. Pubers kunnen even tot rust komen in de gamesroom en je kunt een potje volleyballen, darten of biljarten in het hotel. 's Avonds worden hotelgasten vermaakt met verschillende thema-avonden. Je verveelt je nooit bij Olive Garden!

Home > Hotels en appartementen > Olive Garden Rhodos