Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Oricon Coast Luxury Resort

Oricon Coast Luxury Resort

Albanië - Vlorë - Radhimë

Travis header

Oricon Coast Luxury Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Oricon Coast Luxury Resort - Albanië

Een paradijselijk oord waar jij je lekker laat verwennen en tot rust kunt komen. Dát is het Oricon Coast Luxury Resort. Het ligt onder de Albanese zon, bij Oricon, en je kunt zo vanuit het hotel het strand op wandelen en water van het zwembad is net zo blauw als de lucht!

Luxe en faciliteiten

Je verblijf in het Oricon Coast Luxury Resort is op basis van all-inclusive, dus kun je je lekker in de watten laten leggen. Er zijn twee restaurants; een voor all-inclusive gasten en een tegen betaling. Verwen je inwendige mens dus in een van de restaurants of neem een verfrissend drankje bij de beach-, pool- of lobbybar. Relaxen in de hammam, sauna en spa is ook bij de prijs inbegrepen. Maar je kunt je ook tegen betaling laten pamperen met een ontspannende massage of thalassotherapie. Verder zijn er fitnessfaciliteiten en er is animatie voor jong en oud

Fantastische ligging

Het Oricon Coast Luxury Resort heeft een fantastische ligging in een grote baai met kiezelstrand aan de Adriatische Zee. Alleen dat is al betoverend en genoeg om je alles even te doen vergeten. Het ligt net boven het plaatsje Oricon en vlak bij de historische stad Vlorë. Vanuit het hotel en het strand heb je prachtig uitzicht op de zee, de groene baai en de bergen. Huur een auto en ga het prachtige Albanië verkennen!

Home > Hotels en appartementen > Oricon Coast Luxury Resort