Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Paleo ArtNouveau Hotel Corfu

Paleo ArtNouveau Hotel Corfu

Griekenland - Corfu - Paleokastritsa

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Paleo ArtNouveau Hotel Corfu gevonden bij:

Paleo ArtNouveau Hotel - Corfu

Het Paleo ArtNouveau Hotel heeft een van de mooiste uitzichten op Corfu aangezien het op een wat hogere helling ligt. Je gehele vakantie kun je genieten van het uitzicht over de groene omgeving en de zee. Het hotel heeft twee zwembaden waar de gasten van het hotel gebruik van kunnen maken. 

Paleokastritsa

Paleokastritsa is het dorpje ongeveer tien minuten lopen vanaf het hotel. Dit dorpje heeft diverse winkels, restaurantjes en een bushalte. Voor strandliefhebbers is de wandeling naar Paleokastritsa ook een perfecte uitkomst want je vind daar ook een heerlijk strand. Nu hoef je niet enkel te genieten aan een van de luxe zwembaden in het hotel. Op het strand vind je genoeg ligbedden en parasols die tegen betaling te huren zijn. Bij het hotel kun je echter gewoon gratis gebruikmaken van het zonneterras. Alle zwembaden beschikken ook over een kindergedeelte wat ondieper is dan de rest van het zwembad. Voor échte ontspanning heeft een van de zwembaden ook een jacuzzi ter beschikking. Dat wordt lekker bubbelen!

Genoeg plezier! 

Kinderen kunnen zich volop vermaken bij Paleo ArtNouveau Hotel. Er is een miniclub, zwembaden, 's avonds een kinderdisco en zelfs een gamesroom waar je volop spelletjes tegen elkaar kan spelen! Sportieve volwassenen kunnen op het terrein volleyballen, basketballen en voetballen. Het hotel heeft 's avonds ook avondshows waar je met een drankje in je hand naar kan kijken!

Home > Hotels en appartementen > Paleo ArtNouveau Hotel Corfu