Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Paradiso Ibiza Art Hotel

Paradiso Ibiza Art Hotel

Spanje - Ibiza - San Antonio

Travis header

Paradiso Ibiza Art Hotel voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Paradiso Ibiza Art Hotel - Ibiza

Op zoek naar de ideale bestemming voor een romantische vakantie? In dit adults only hotel leef je op een roze wolk! Het hele hotel, inclusief het zwembad en de cocktails, is roze. Dit bijzondere resort is een ode aan de Art Deco stijl: maar liefst 60 kunstenaars hebben bijgedragen aan de totstandkoming van deze unieke plek. Daarbij is het ook nog eens prachtig gelegen, in de idyllische baai van San Antonio, vlak bij de mooiste stranden van het eiland!

Roze faciliteiten

Zodra je de lobby binnenloopt, stap je een bijzondere roze wereld binnen. De muziek, kunst en wisselende tentoonstellingen beloven veel goeds. Tijdens je verblijf hier wordt er goed voor je gezorgd en heb je de beschikking over alle faciliteiten die je maar nodig hebt. De hotelkamers zijn comfortabele hoogstandjes van design. Je loopt er je balkonnetje op waar je uitzicht hebt op het zwembad en waar je lekker kunt zitten. Aan de twee zwembaden kun je heerlijk ontspannen op de Balinese bedden en extra grote fauteuils. Bij de poolbar haal je een verfrissende cocktail en andere drankjes om de luxe vakantiesfeer compleet te maken. Ook aan de inwendige mens is natuurlijk gedacht: in het trendy restaurant geniet je van talloze gerechten uit een breed scala van internationale keukens.  

Sunny Ibiza

Bij Ibiza denk je waarschijnlijk meteen ‘zon, zee en party’. Dat klopt natuurlijk, want om het nachtleven hier ‘bruisend’ te noemen is een understatement. Maar het zou zonde zijn als je het eiland niet verder ging verkennen. Ontdek idyllische baaien met pijnbomen en azuurblauw water, imposante rotsformaties, kleurrijke zoutpannen én natuurlijk de adembenemend mooie onderwaterwereld. Kortom, in het Paradiso Art Hotel beleef je en een onvergetelijke vakantie op een van de mooiste eilanden van Europa!

Home > Hotels en appartementen > Paradiso Ibiza Art Hotel