Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Paraiso 10 Benidorm

Paraiso 10 Benidorm

Spanje - Costa Blanca - Benidorm

Travis header

Paraiso 10 Benidorm Costa Blanca voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Paraiso 10 - Benidorm

Geniet van de Spaanse zon in het bruisende Benidorm. Je verblijft op basis van logies in deze 3-sterrenappartementen Paraiso 10, maar meer heb je ook niet nodig. Je loopt namelijk zo de boulevard op om de gehele dag te genieten van de zon op het strand en voor lunch en diner kun je gewoon niet kiezen waar je moet eten. Geloof ons, jij gaat hier volop genieten!

Benidorm Bastard

Ben jij een echte Benidorm Bastard? Elke woensdag- en zaterdagochtend kun jij als een echte Spanjaard naar de lokale markt. Tegenwoordig komen hier veel toeristen dus raden wij je aan niet te laat te gaan, zeker ook met de hitte. Je bent hier zeker wel even zoet, want de markt bestaat uit meerdere rijen met souvenirs, kleding, Spaanse specialiteiten zoals Churros en nougat en tussendoor geniet je van de traditionele muzikanten. Pas wel goed op waar je loopt voordat een van de Benidorm Bastards langs je heen sjeest.

Zon, zee & tapas

Tijdens jouw vakantie bij Paraiso 10 kun je niet de traditionele sangria en tapas vergeten te proeven. In het oude centrum van Benidorm ervaar je nog de traditionele Spaanse sfeer. Op een kleine helling met trappetjes en smalle straatjes vind je voldoende keus voor verschillende tapas. Overal kun je sangria drinken met bijvoorbeeld een broodje aioli. Het nieuwe centrum bestaat voornamelijk uit souvenirwinkels en wat hippere tentjes. Op de boulevard word je overgoten met veel terrasjes die 's avonds veranderen in uitgaansgelegenheden. 

 

Home > Hotels en appartementen > Paraiso 10 Benidorm