Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Parque Romantico Gran Canaria

Parque Romantico Gran Canaria

Spanje - Gran Canaria - Playa Del Inglés

Travis header

Parque Romantico Gran Canaria op Gran Canaria voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Parque Romantico - Gran Canaria

Parque Romantico is een ruim en populair vakantiepark op Gran Canaria. Er is een à-la-carterestaurant waar je kunt genieten van de internationale en de lokale keuken, maar ook afhaalmaaltijden zijn mogelijk. Geniet van het warme weer terwijl je een duik neemt in een van de zwembaden of leef je uit op de tennisbaan. Parque Romantico is ideaal voor zowel een vakantie waarin je helemaal tot rust komt als een actievere reis.

Dicht bij de bushalte

De ligging van het hotel is zeer gunstig. Parque Romantico ligt in een zijstraatje, waardoor je kunt genieten van een rustige omgeving. Daarnaast kun je vanaf Parque Romantico gemakkelijk het hele eiland over, het hotel ligt namelijk op slechts 10 meter van de bushalte. Je kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het centrum van La Cita, al kun je ook naar het centrum lopen. Het winkelcentrum Cita ligt namelijk op 250 meter. Daarnaast vind je op 500 meter al een strand.

Bungalows met meerdere kamers

Bij Parque Romantico verblijf je niet in een simpele hotelkamer, maar in een knusse bungalow. Er zijn bungalows met twee kamers en bungalows met drie kamers, deze laatste zijn geschikt tot vijf personen. Alle huisjes hebben een eigen terras met zitje en zijn voorzien van elektrische kookplaten. Het is heerlijk vertoeven in de leuke witte bungalows die in de groene tuin rondom het zwembad staan!

Home > Hotels en appartementen > Parque Romantico Gran Canaria