Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Parque Vacacional Eden Tenerife

Parque Vacacional Eden Tenerife

Spanje - Tenerife - Puerto De La Cruz

Travis header

Parque Vacacional Eden Tenerife voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Parque Vacacional Eden - Tenerife

Het mooie 3-sterren appartementencomplex Parque Vacacional Eden ligt in de zogenoemde 'bloeiend stad' van Tenerife, Puerto de la Cruz. Met de groene natuur en een mooi uitzicht kun jij optimaal genieten van jouw zonvakantie. Even eropuit? Alles is mogelijk en goed bereikbaar op Tenerife, hier vertellen we je graag wat meer over!

Martianez

Na een stuk lopen, kom je op het strand van Martianez, waar je de hele dag kunt ontspannen op de ligbedjes met parasol. Vaak is dit wel tegen een kleine betaling bij een van de lokale ondernemers, maar daar heb je dan ook de luxe van. Op het strand zijn ook zeezwembaden aanwezig en het bekende Lago Martíanez, echt prachtig om te zien en heerlijk om een duik in te nemen. Als je Tenerife wilt ontdekken kun je dit met een huurauto doen. Beschik je nu niet over een auto tijdens je vakantie, maak dan gebruik van het openbaar vervoer. Dit legt de receptioniste je graag uit en op nog geen 300 meter vind je het openbaar vervoer al. 

Sport en entertainment

Heb jij zin in wat beweging tijdens je vakantie? Ga een potje tafeltennissen of biljarten. Voor ontspanning is er een wellness met sauna en massagebehandelingen. Voor de kleinere vakantiegangers is er een miniclub aanwezig met verschillend amusement en entertainment. Jong en oud vermaken zich volop, zelfs als het een dagje minder mooi weer is. Parque Vacacional Eden heeft namelijk ook een binnenbad en zonnestudio, zo heb jij het Spaanse zonnetje ook binnen!

Home > Hotels en appartementen > Parque Vacacional Eden Tenerife