Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Port Fiesta Park Benidorm

Port Fiesta Park Benidorm

Spanje - Costa Blanca - Benidorm

Travis header

Port Fiesta Park - Benidorm

Heb jij de Benidorm Bastards al gespot? Let goed op, want voor je het weet komt er zo'n lieverd op de scootmobiel voorbij sjezen. Benidorm staat bekend om haar gezellige boulevard met heel veel restaurants en barretjes. Neem een kijkje op de Spaanse markt, ga winkelen in het overdekte centrum of ga een avondje op stap in de Engelse wijk. Het kan allemaal vanuit Port Fiesta Park.

Zon, zee & Sangria

De Sangria mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw zonvakantie in Spanje. Benidorm staat bekend om haar bruisende boulevard met gezellige restaurantjes. Wat veel niet weten is dat er in Benidorm ook een wat authentieker deel te vinden is. Hier geniet je van de échte Spaanse tapas. 

Port Fiesta Park

Je stelt zelf je vakantie samen naar dit zonnige hotel. Kies jij om zorgeloos all-inclusive op vakantie te gaan of lunch en dineer jij liever in een van de nabijgelegen restaurantjes? Het Port Fiesta beschikt over een restaurant waar elke dag buffetten worden opgediend. Je kunt optimaal relaxen in het wellnesscentrum van het hotel, maar ook een bezoekje aan de fitnessruimte is mogelijk! Kleinere vakantiegangers vermaken zich in het zwembad, de kinderspeeltuin of bij de miniclub. 

Home > Hotels en appartementen > Port Fiesta Park Benidorm