Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Portakal

Turkije - Lycische Kust - Dalyan

Travis header

Portakal - Turkije

Een rotsachtige en natuurrijke omgeving is het decor voor dit schitterende hotel. Portakal ligt in Dalyan; een ontzettend bijzonder gebied in Turkije. Dankzij de rotsachtige structuur en de rivieren die door de dalen lopen, kun je hier verschillende activiteiten ondernemen. Terug in het hotel vind je weer de rust van een fijne vakantie.

Kijk je ogen uit

Portakal is een kleinschalig en rustig hotel midden in de natuur van Dalyan. Hoewel het een populaire vakantiebestemming is, zul je hier geen hoge gebouwen, grote menigten en massahotels vinden. Wat opvalt is de inrichting van het gebied. Aan de ene kant van de rivier staan de gebouwen, terwijl er aan de andere kant van de rivier juist niet gebouwd mag worden. Hierdoor heb je altijd een prachtig uitzicht over de rivier en de omringende natuur. Het gebied leent zich perfect voor activiteiten als raften, mountainbiken en wandelen. Ook vind je hier bijzondere dieren, zoals de caretta caretta schildpad. Breng ook eens een bezoekje aan het schildpaddenopvangcentrum. 

Rust in het hotel

Na alle indrukken van de activiteiten en de omgeving, is het tijd om weer lekker tot rust te komen bij Portakal. Daar is het immers ook vakantie voor. Er zijn twee heerlijke buitenbaden en een apart kinderbad voor een lekkere plons, waarna je neerploft op een van de vele ligbedjes. Bij de bar haal je een lekkere cocktail en ’s avonds geniet je van een heerlijk diner met echte Turkse specialiteiten. De vriendelijke eigenaar van het hotel zal je helemaal in de watten leggen, zodat je niks liever wil dan in Portakal blijven.

Home > Hotels en appartementen > Portakal