Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Puri Bambu Hotel Bali

Puri Bambu Hotel Bali

Indonesië - Bali - Jimbaran

Travis header

Puri Bambu Hotel Bali voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Puri Bambu Hotel - Bali, Indonesië

In het populaire Jimbaran op Bali in Indonesië vind je het tropische Puri Bambu Hotel. De accommodatie beschikt over drie sterren en een heerlijke exotische sfeer. Het is de ideale plek om lekker tot rust te komen en te genieten van het magische eiland. Jimbaran is een gezellige plaats waar je in de avond zeker een van de visrestaurants moet proberen. Het plaatsje staat namelijk bekend om de lekkere vis en er zijn veel gezellige plekken waar je op het strand kunt eten!

Comfortabele kamers

Het kleinschalige complex bestaat uit ongeveer 50 kamers die verdeeld zijn over meerdere gebouwen. Je kunt gebruikmaken van een comfortabel bed, minibar (tegen betaling) en een balkon of terras met zitje. De receptie is om de hoek waar je altijd terecht kunt voor vragen. Wil je bijvoorbeeld een te gekke excursie boeken? Vraag het vriendelijke personeel dan om je te helpen. Bali is te mooi om binnen te blijven zitten.

Heerlijk ontspannen

Puri Bambu Hotel beschikt over een groot buitenzwembad dat omringd is met een zonneterras. Het is de ideale plek om een boekje te lezen of even te ontspannen in de zon. Bij het hotel is tevens een wellnesscentrum aanwezig waar je (tegen betaling) gebruik kunt maken een schoonheidsbehandeling of een massage. In de avond kun je lekker dineren bij een van de restaurants waar ze Aziatisch en Europees serveren.

Voordelig ontspannen op het prachtige Bali? Boek dan deze goedkope aanbieding naar Puri Bambu Hotel, een fantastisch complex direct aan het strand.

Home > Hotels en appartementen > Puri Bambu Hotel Bali