Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Resort Naina & Spa

Resort Naina & Spa

Thailand - Phuket - Patong Beach

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Resort Naina & Spa gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Resort Naina & Spa - Thailand

Resort Naina & Spa is een zeer goede keuze voor een verblijf op Thailand. De omgeving is mooi en het restaurant serveert zowel Thaise als internationale gerechten. Er zijn genoeg mogelijkheden om te ontspannen in de tuin en om de Thaise omgeving op je te laten inwerken. Daarnaast is er gratis wifi en je kunt gratis parkeren mocht je een auto of scooter huren. Het verblijf in Resort Naina & Spa is op basis van logies of logies en ontbijt, dus voor de lunch en het diner kun je neerstrijken in leuke lokale tentjes.

Ligging vlak bij Patong Beach

Resort Naina & Spa ligt op een fijne locatie. Vanaf het resort ben je zo op het strand, Patong Beach ligt namelijk op slechts 900 meter afstand. Hier kun je volop genieten van het lekkere weer en de prachtige blauwe zee. Ook voor winkelen hoef je niet ver. Op 900 meter afstand ligt een winkelcentrum en eten kun je kopen op de markt, die zich op 600 meter van het hotel bevindt.

Rust en ontspanning

Aan mogelijkheden tot ontspanning is er bij Resort Naina & Spa geen gebrek. Je kunt een frisse duik nemen in het zwembad, maar er is ook een wellnesscentrum aanwezig om heerlijk tot rust te kunnen komen. Tegen betaling kun je hier een massage krijgen of gebruik maken van de jacuzzi. Daarnaast is er een zonneterras en een picknickplaats aanwezig.

Home > Hotels en appartementen > Resort Naina & Spa