Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Riosol Gran Canaria

Riosol Gran Canaria

Spanje - Gran Canaria - Puerto Rico

Travis header

Riosol Gran Canaria op Gran Canaria voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Riosol - Gran Canaria

Een warme vakantie op de Canarische Eilanden? Het kan bij het 3-sterrenhotel Riosol op Gran Canaria! Wissel een stranddagje af met een dag bij het prachtige zwembad met adembenemend uitzicht over zee. 

Zwembad met uitzicht over zee

De foto's zeggen genoeg, Riosol heeft een te gek zwembad! Het buitenbad is in de winterperiode (van november t/m maart) lekker verwarmd, wat Riosol tot een ideale bestemming voor een winterzonvakantie maakt. En vanuit het zwembad heb je ook nog eens een panoramisch uitzicht over zee. Overigens heb je dit uitzicht ook vanuit je kamer. Je kunt kiezen voor een kamer met zijzeezicht of zeezicht. 

Puerto Rico

Puerto Rico was altijd een kleine vissershaven, maar is inmiddels ook een populaire toeristische badplaats. Het centrum ligt op maar 200 meter afstand en hier kun je dus gemakkelijk heenlopen om lekker rond te slenteren. Wil je een dag naar het strand? Je moet hier wel een stukje voor wandelen, maar het is zeker te doen. En lekker buiten zijn is sowieso heerlijk op dit Spaanse eiland. Ga jij naar de baai van Puerto Rico die je vanuit het zwembad al hebt zien liggen of huur jij een auto en ga je meer strandjes ontdekken?

Home > Hotels en appartementen > Riosol Gran Canaria