Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Rixos Premium Dubrovnik

Rixos Premium Dubrovnik

Kroatië - Dubrovnik-Neretva - Dubrovnik

Travis header

Rixos Premium Dubrovnik Dubrovnik-Neretva voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Rixos Premium Dubrovnik - Kroatië

Vanuit Rixos Premium Dubrovnik kijk je uit over de zee en profiteer je van alle luxe die je nodig hebt. Vanaf dit 5-sterrenhotel wandel je binnen een kwartier naar het bruisende en historische centrum van Dubrovnik. Dat maakt het de ideale combinatie voor mensen die van stad en strand willen genieten. Op zoek naar een lekker hapje eten? Het hotel beschikt over 3 restaurants met verschillende thema's… keuze genoeg!

Kamers

Rixos Premium Dubrovnik beschikt over een breed aanbod, zodat jij een kamer kunt kiezen die aansluit bij jouw behoeftes. Alle kamers zijn geschikt voor twee personen. Hierbij kun je kiezen uit een kamer met zicht op het land of uitzicht op de prachtige zee van Kroatië. De kamers met landzijde zijn iets ruimer, maar beschikken over dezelfde faciliteiten als de andere kamers, zoals onder andere: Frans balkon, telefoon, airconditioning, gratis wifi en een kluisje. Tegen betaling kun je ook gebruik maken van de gevulde minibar. 

Dubrovnik

Heb je zin om er op uit te gaan en Kroatië te ontdekken? Je wandelt vanaf het hotel zo Dubrovnik in en er valt hier genoeg te beleven en zien. Dubrovnik is een stad met een interessant, maar zwaar verleden. Een aardbeving in 1667 heeft veel schade aan de stad aangebracht. Toch zijn veel van de renaissance en barokke kerken, kloosters, paleizen en fonteinen bewaard gebleven. Wist je trouwens dat Game of Thrones hier is opgenomen? Dubrovnik is in deze serie King's Landing en dit geeft je nog een reden om een bezoekje aan deze stad te brengen!

 

Home > Hotels en appartementen > Rixos Premium Dubrovnik