Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Alua Golf Trinidad

Alua Golf Trinidad

Spanje - Andalusië - Roquetas De Mar

Travis header

Alua Golf Trinidad Andalusië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Alua Golf Trinidad (voorheen Roc Golf Trinidad) - Costa De Almeria

Ontdek het Alua Golf Trinidad, een hotel aan het strand van Playa Serena in het exclusieve vakantiegebied van Roquetas de Mar, Almería. Een perfecte accommodatie voor gezinnen en stellen die plezier, ontspanning en natuur willen combineren. Dit 4-sterrenhotel in Roquetas de Mar biedt niet alleen een uitzonderlijke ligging, maar onderscheidt zich ook door al zijn volledig vernieuwde faciliteiten. Maak gebruik van de twee zwembaden, het uitgebreide buffet, het activiteitenprogramma en de all-inclusive verzorging.

Plezier voor het hele gezin

Het Alua Golf Trinidad biedt accommodaties die voldoen aan jouw behoeften en die van de kleintjes. Als je hier een verblijf boekt, kunnen zowel kinderen als volwassenen gegarandeerd volop genieten in een van de beste strandbestemmingen ter wereld. Alua Golf Trinidad garandeert dat je kinderen goed worden verzorgd en met veel plezier deelnemen aan activiteiten met andere kinderen, in de miniclub én tijdens de kinderdisco die in de zomer iedere avond plaatsvindt. 

All-inclusive

Met een all-inclusive vakantie kun je optimaal en op de meest comfortabele manier genieten van je vakantie met het gezin, met vrienden of samen met z’n tweetjes. Reken op een lekker ontbijt, lunch en diner in het hoofd buffetrestaurant, de hele dag door snacks behalve tijdens de uren van de maaltijden, nationale en internationale drankjes en diverse activiteiten die inbegrepen zijn tijdens je verblijf bij Alua Golf Trinidad. 

Home > Hotels en appartementen > Alua Golf Trinidad