Roc Lago Park Menorca

Spanje - Menorca - Cala 'N Bosch

Travis header

Vergelijk de prijzen van Roc Lago Park Menorca en bespaar:

Roc Lago Park - Menorca

Over Mallorca en Ibiza hoor je veel, deze beide eilanden zijn erg populair onder Nederlanders. Maar het andere eiland dat bij de Balearen hoort, Menorca, is zeker niet minder mooi. Geniet van de rust en ga vanuit je hotel Roc Lago Park op zoek naar de mooiste strandjes! 

Hartje Cala 'n Bosch

Het 3-sterren Roc Lago Park ligt midden in het centrum van Cala 'n Bosch. In deze rustige badplaats vind je genoeg leuke winkels, barretjes en restaurants. De meeste drukte vind je rondom de haven. Als je uit bent op een dagje strand, dan sta je binnen 500 stappen met je voeten in het zand. Geniet hier een dag van de warme zon en het lekkere zeewater. 

Aquarock Parque Acuático

Aquarock Parque Acuático, het grootste aquapark van Menorca, vind je al op 400 meter van Roc Lago Park. Hier roetsj je van de vele glijbanen af of vermaak je je in het golfslagbad. En als je in Roc Lago Park verblijft, kun je gratis naar dit aquapark (tussen 7 mei en 29 september). Maar ook in het hotel zelf kun je een duik nemen in het zwembad of lekker zonnen op een van de ligbedjes langs het buitenbad. Vervelen zul je je hier in ieder geval niet!

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen