Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Rural Senderos De Abona

Hotel Rural Senderos De Abona

Spanje - Tenerife - San Miguel

Travis header

Hotel Rural Senderos De Abona voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Hotel Rural Senderos de Abona - Tenerife

Rural Senderos de Abona is een kleinschalig en knus hotel. Een verborgen pareltje op Tenerife! Zodra je er aankomt, zie je dat dit een heerlijk plekje is om het eiland te verkennen. Het is gevestigd in een oud herenhuis aan een omhoog lopend straatje. Binnen is het knus en sfeervol en buiten is het gezellig gedecoreerd in bohemian stijl. Je vindt er palmbomen, joekels van cactussen en heel veel groen, waardoor er naast de brandende zon ook veel verkoelende schaduw is. 

Op avontuur

Natuurlijk ga je naar Tenerife om het prachtige landschap vol bananenplantages en tropische bloemen te verkennen. Je zit hier op een vulkanisch eiland en dat maakt de natuur uniek. Zo zijn sommige stranden hier donker gekleurd en worden omringd door prachtige kliffen. Het Hotel Rural Senderos de Abona is een perfecte uitvalsbasis om dat alles te ontdekken. Je kunt op jeepsafari, klimmen, zwemmen, duiken, natuurparken bekijken of lekker een stad induiken. 

Oase van rust

Na een dag vol avontuur is het Hotel Rural Senderos de Abona jouw rustpunt. De ruime kamers zijn sfeervol en traditioneel ingericht met een houten vloer en plafond. Om het huis heen zijn talloze gezellige plekjes om te genieten van een glaasje wijn en de rust. Naast het kleine zwembad staan een paar heerlijke ligbedjes waar je kunt ontspannen of even een dutje kunt doen. Verder zijn er hangmatten voor hetzelfde doel. In de buurt van het hotel kan je ook al heerlijk wandelen. Om de rest van het eiland te verkennen of om naar het natuurstrand te gaan, is het slim om een auto te huren. Bij sommige aanbieders is dit al standaard inbegrepen.

Home > Hotels en appartementen > Hotel Rural Senderos De Abona